Vertrek Auassar schept  'weer wat ruimte in budget'

Vertrek Auassar schept 'weer wat ruimte in budget'

Het mislukte avontuur van Adil Auassar bij Feyenoord is na een jaar weer ten einde. De middenvelder, die vorig jaar transfervrij overkwam van VVV-Venlo maar in Rotterdam nauwelijks aan spelen toekwam, is voor één seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk. Hierna is Auassar transfervrij, waardoor hij dus niet hoeft terug te keren naar Feyenoord.

De Rotterdammers boden de 24-jarige Auassar ook aan bij Excelsior, dat echter geen interesse had. “Dus dan heb je de handen vrij een andere oplossing te zoeken”, zegt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel tegen Voetbal International. “RKC Waalwijk wilde hem graag huren en voor Adil is dit een mooie kans zijn loopbaan een nieuwe impuls te geven. Voor alle partijen is dit de beste oplossing. Adil kan gaan voetballen en wij krijgen weer wat ruimte in ons budget waarmee we eventueel iets kunnen gaan doen.”

Auassar begon zijn loopbaan in 2005 bij FC Dordrecht en vertrok na twee jaar naar VVV-Venlo, waar hij een droomstap naar Feyenoord verdiende. De overgang werd echter niet wat beide partijen ervan verwacht hadden: Auassar kwam maar tot drie invalbeurten in de competitie en mocht na een jaar dan ook weer vertrekken. In Waalwijk zat men met open armen op de middenvelder te wachten.

Lees meer over
Auassar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties