CSZ vraagt supporters om zich te melden

CSZ vraagt supporters om zich te melden

De Commissie Supporterszaken heeft zich gisteren verbaasd over de wijze waarop de ME gisteren op het Kasteel tegen de Feyenoord-supporters is opgetreden. Dat baldadigheid vanuit supporters zonder enkele waarschuwing direct met ME geweld moet worden gesmoord. Zelfs aanvoerder Ron Vlaar en de altijd aanwezige politie-voetbaleenheid spraken over onnodig gebruik van geweld door ME.

Via deze weg roepen we alle Feyenoord-supporters die direct of indirect werden geconfronteerd met het optreden van de ME op zich te melden bij de CSZ door het invullen van het meldingsformulier of door een melding te sturen naar: csz@feyenoordnet.nl.

De CSZ stelt voor om alle ingekomen meldingen te bundelen en deze uiteindelijk als collectieve klacht neer te leggen bij de politie Rotterdam-Rijnmond. Voor de behandeling van een klacht door de politie Rotterdam-Rijnmond zijn onderstaande gegevens van belang.

- adresgegevens
- locatie waar het feit heeft plaatsgevonden
- uw verhaal

Vanzelfsprekend zal de CSZ alle gegevens vertrouwelijk behandelen
De CSZ zal binnen één week iedereen die een melding verstuurt persoonlijk informeren over de stand van zaken

Lees meer over
FSV Sparta ME csz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties