Koolwijk naar NEC; Fernandez ontvangt deze week aanbieding

2011-05-02 19:06:42 21.920 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

Het seizoen 2010/2011 nadert zijn einde. Feyenoord speelt volgende week zondag haar laatste duel van het seizoen, waarna de zomerstop voor de spelers van Feyenoord officieel ingaat. Martin van Geel staat voor een zware en belangrijke taak om de selectie van de Rotterdamse club deels intact te houden - door het mogelijk verlengen van de contracten van de 'grote' vier - en deels te versterken. Geruchten zullen FR12.nl dan ook de komende weken overspoelen.

Door één naam kan echter al een streep worden gezet, namelijk die van Ryan Koolwijk. Eind vorig jaar wekte hij de interesse van Feyenoord. Maar de Rotterdammer maakt, eveneens als zijn huidige coach Alex Pastoor, de overstap naar het oosten van het land. Koolwijk vertrekt transfervrij naar NEC Nijmegen. 

De geruchten over een mogelijke komst van Guyon Fernandez worden steeds sterker. Vorige week bevestigde Fernandez dat Feyenoord bij zijn zaakwaarnemer geïnformeerd had. De spits zou deze week een aanbieding van Feyenoord moeten ontvangen. Duidelijk is dat zowel Feyenoord als Fernandez een overgang ziet zitten.

Sahin
Oud-Feyenoorder Nuri Sahin zal spoedig de overstap maken van Borrusia Dortmund naar Real Madrid. De controlerende middenvelder is volgens het Spaanse Marca al persoonlijk rond met 'de Koninklijke'. Arsenal en Chelsea zouden ook geïnteresseerd zijn in de verdiensten van de Turk. Sahin speelde in het seizoen 2007/2008 op huurbasis voor Feyenoord. 

Wordt vervolgd...

 

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 704 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved