Koolwijk naar NEC; Fernandez ontvangt deze week aanbieding

Koolwijk naar NEC; Fernandez ontvangt deze week aanbieding

Het seizoen 2010/2011 nadert zijn einde. Feyenoord speelt volgende week zondag haar laatste duel van het seizoen, waarna de zomerstop voor de spelers van Feyenoord officieel ingaat. Martin van Geel staat voor een zware en belangrijke taak om de selectie van de Rotterdamse club deels intact te houden - door het mogelijk verlengen van de contracten van de 'grote' vier - en deels te versterken. Geruchten zullen FR12.nl dan ook de komende weken overspoelen.

Door één naam kan echter al een streep worden gezet, namelijk die van Ryan Koolwijk. Eind vorig jaar wekte hij de interesse van Feyenoord. Maar de Rotterdammer maakt, eveneens als zijn huidige coach Alex Pastoor, de overstap naar het oosten van het land. Koolwijk vertrekt transfervrij naar NEC Nijmegen.

De geruchten over een mogelijke komst van Guyon Fernandez worden steeds sterker. Vorige week bevestigde Fernandez dat Feyenoord bij zijn zaakwaarnemer geïnformeerd had. De spits zou deze week een aanbieding van Feyenoord moeten ontvangen. Duidelijk is dat zowel Feyenoord als Fernandez een overgang ziet zitten.

Sahin
Oud-Feyenoorder Nuri Sahin zal spoedig de overstap maken van Borrusia Dortmund naar Real Madrid. De controlerende middenvelder is volgens het Spaanse Marca al persoonlijk rond met 'de Koninklijke'. Arsenal en Chelsea zouden ook geïnteresseerd zijn in de verdiensten van de Turk. Sahin speelde in het seizoen 2007/2008 op huurbasis voor Feyenoord.

Wordt vervolgd...

Lees meer over
Sahin Fernandez Geruchten Koolwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties