Hofland blijft AEK Larnaca nog twee seizoenen trouw

Hofland blijft AEK Larnaca nog twee seizoenen trouw

Kevin Hofland stapt definitief over van Feyenoord naar AEK Larnaca. De Cypriotische club huurt Hofland sinds afgelopen zomer van de Rotterdammers en wilde zijn contract verlengen. Dat gebeurde: de 31-jarige centrale verdediger blijft twee jaar langer op het eiland actief. Ton Caanen is hoofdtrainer bij Larnaca, terwijl Jordi Cruijff de technisch directeur is van de club.

“Het niveau van het Cypriotische voetbal is hoger dan ik had verwacht”, laat Hofland optekenen op het digitale thuis van de club. “Ik denk dat onze ploeg met de juiste manier van werken met succes kan concurreren met alle andere clubs.”

Hofland begon zijn professionele carrière bij Fortuna Sittard. Vanaf het seizoen 2000/01 maakte hij naam bij PSV, waarna hij overstapte naar de Bundesliga. Na drie seizoenen bij VfL Wolfsbrug trok Hofland naar Feyenoord. De verdediger speelde zeven interlands voor het Nederlands elftal.

Lees meer over
Hofland
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties