'Bruins en Auassar mogen weg'

'Bruins en Auassar mogen weg'

Bart Schenkeveld en Feyenoord gaan langer met elkaar door. De optie om het contract, wat tot medio 2012 doorloopt, met één seizoen te verlengen zal door de clubleiding worden gelicht. Voor Adil Auassar is geen plek meer in Rotterdam.

Volgens Voetbal International wil Feyenoord graag door met Schenkeveld, die het gehele seizoen uit de roulatie is door een zware knieblessure. De clubleiding wil de optie in zijn contract graag lichten, waardoor de jeugdinternational tot 2013 aan Feyenoord verbonden blijft.

Schenkeveld in de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen zwaar geblesseerd. De verdediger keerde inmiddels al terug op het trainingsveld, maar kampt met een lichte terugslag. De Rotterdamse club heeft besloten de jongeling een week rust te geven.

Voor Auassar is er geen plek meer in De Kuip. De middenvelder kwam dit seizoen nauwelijks aan spelen toe en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Volgens het weekblad zal Feyenoord eveneens afscheid nemen van Luigi Bruins.

Lees meer over
Auassar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties