Sahin: 'Na slechte tijden komen altijd weer goede tijden'

Sahin: 'Na slechte tijden komen altijd weer goede tijden'

Nuri Sahin houdt zijn oude club Feyenoord nog altijd in de gaten. Bert van Marwijk huurde de talentvolle Turk in het seizoen 2007/2008 voor één seizoen van het Duitse Borrusia Dortmund, waar Sahin momenteel van vaste waarde is. De middenvelder is bezig met een uitstekend seizoen bij Dortmund, dat op weg is naar het kampioenschap. Bij Feyenoord verloopt het seizoen wat moeizamer.

Nuri Sahin ziet echter genoeg perspectief voor Feyenoord voor volgend jaar. 'Ze hebben een erg jong team met enorm veel talent. En na slechte tijden komen altijd weer goede tijden', aldus de spelverdeler van de Duitse Bundesliga-club tegenover NUsport.

Sahin leefde zelfs mee met zijn oude club op sommige momenten. 'Weet je wat pijn deed? Te horen dat ze met 10-0 van PSV hadden verloren! Ik hoorde het vlak nadat we zelf hadden gespeeld. Ik kon het eerst niet geloven, maar al snel bleek het serieus. Toen dacht ik: pfff…'

Lees meer over
Sahin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties