'Feyenoord moet verder gaan op licentie van Excelsior'

'Feyenoord moet verder gaan op licentie van Excelsior'

Jorien van den Herik denkt een oplossing te hebben gevonden voor de financiële problemen. De oud-voorzitter adviseert zijn voormalig werkgever om surseance van betaling aan te vragen, om vervolgens op de licentie van Excelsior verder te gaan in het betaalde voetbal. Dat meldt Voetbal International maandagavond.


Feyenoord kampt al jaren met torenhoge schulden, die volgens de laatste berichten inmiddels zijn opgelopen tot bijna vijftig miljoen euro. De Rotterdammers hebben nog geen manier gevonden om deze schulden af te betalen en doen er volgens Van den Herik goed aan om kopje onder te gaan, om vervolgens een nieuwe start te maken.

Wanneer Feyenoord surseance van betaling aanvraagt, is het in één klap van de schulden verlost. De Rotterdammers zouden vervolgens samen moeten gaan met Excelsior, waardoor deze club verdwijnt en Feyenoord betaald voetbal kan blijven spelen. De Rotterdamse clubs hebben nog niet gereageerd op het idee van Van den Herik.

Lees meer over
Jorien van den Herik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties