'Feyenoord moet verder gaan op licentie van Excelsior'

2010-10-18 22:00:19 16.827 keer bekeken 159 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Jorien van den Herik denkt een oplossing te hebben gevonden voor de financiële problemen. De oud-voorzitter adviseert zijn voormalig werkgever om surseance van betaling aan te vragen, om vervolgens op de licentie van Excelsior verder te gaan in het betaalde voetbal. Dat meldt Voetbal International maandagavond.

Feyenoord kampt al jaren met torenhoge schulden, die volgens de laatste berichten inmiddels zijn opgelopen tot bijna vijftig miljoen euro. De Rotterdammers hebben nog geen manier gevonden om deze schulden af te betalen en doen er volgens Van den Herik goed aan om kopje onder te gaan, om vervolgens een nieuwe start te maken.

Wanneer Feyenoord surseance van betaling aanvraagt, is het in één klap van de schulden verlost. De Rotterdammers zouden vervolgens samen moeten gaan met Excelsior, waardoor deze club verdwijnt en Feyenoord betaald voetbal kan blijven spelen. De Rotterdamse clubs hebben nog niet gereageerd op het idee van Van den Herik.

Gerelateerd nieuws
159 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 734 mensen actief, waarvan 212 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved