El Ahmadi zinspeelt op vertrek bij Feyenoord

El Ahmadi zinspeelt op vertrek bij Feyenoord

Feyenoord dreigt dit seizoen belangrijke spelers te verliezen. Uitte aanvoerder Ron Vlaar vorige maand al zijn zorgen over zijn persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam, nu is het Karim El Ahmadi die zinspeelt op een transfer. “Ik ben nu op een leeftijd dat ik altijd moet spelen”, aldus de 25-jarige middenvelder. El Ahmadi wordt afwisselend als basis- en reservespeler gebruikt door Mario Been.

De geboren Enschedeër tekende in de zomer van 2008 een meerjarig contract in De Kuip, nadat hij zich sterk had ontwikkeld bij FC Twente. Feyenoord betaalde circa vijf miljoen euro voor El Ahmadi, die in zijn eerste twee seizoenen nog redelijk veel aan spelen toekwam. Inmiddels is hij in de pikorde van Been niet langer onomstreden. “Karim moet gewoon beseffen dat je heel de week je best moet doen”, zei de coach vorige maand nog over zijn keuze El Ahmadi niet op te stellen tegen NAC.

El Ahmadi maakt zich dan ook zorgen over zijn situatie in Rotterdam. “Ik ben nu op een leeftijd dat ik altijd moet spelen”, zegt hij tegen RTV Rijnmond. “Het liefst blijf ik bij Feyenoord, maar als de situatie zo blijft is het beter als ik vertrek.” El Ahmadi zou Mario Been inmiddels al op de hoogte hebben gebracht van zijn plannen. Zijn contract loopt nog tweeënhalf jaar door.

Lees meer over
El Ahamdi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties