Feyenoord en Castore presenteren vierde tenue

Feyenoord en Castore presenteren vierde tenue

Na lang wachten hebben Feyenoord en Castore vrijdagochtend eindelijk het vierde tenue officieel gepresenteerd. De bedoeling is dat in dit tenue, waar de stadsplattegrond van Rotterdam op is afgebeeld, een aantal grote wedstrijden gespeeld zullen worden.

Het vierde tenue eert de rijke geschiedenis en de unieke kenmerken van de prachtige stad Rotterdam, waar de club sinds jaar en dag onlosmakelijk mee verbonden is. Het shirt is op stilistische wijze verfraaid met de plattegrond van de stad Rotterdam, waardoor supporters hun trots en verbondenheid met de stad en de club kunnen uitdragen. Het is daarom meer dan alleen een voetbalshirt; het is een eerbetoon aan de stad en club. De Rotterdammers zullen tijdens Europese wedstrijden niet in dit shirt spelen. De UEFA heeft het namelijk verboden om met een stadsplattegrond op de voorkant van het shirt te spelen. Ook op dit shirt is de rugsponsor Prijsvrij aanwezig.

Het nieuwe tenue is hier te bestellen.

tm4033 black 1 430x
tm4033 black 4 430x
Feyenoord en Castore presenteren vierde tenue

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties