Feyenoord O18 wint ook derde wedstrijd in voorjaarscompetitie

Feyenoord O18 wint ook derde wedstrijd in voorjaarscompetitie

Feyenoord Onder 18 trapte dit voetbalweekend vrijdagmiddag af op Varkenoord tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen. Nadat de eerste twee wedstrijden in de najaarscompetitie tegen AZ (0-2) en PSV (2-3) werden gewonnen, is het gelukt om ook de derde wedstrijd te winnen.

Op een winderig sportcomplex lukte het Feyenoord O18 om de tegenstander prima onder druk te zetten in de openingsfase van de wedstrijd. Na ongeveer 25 minuten spelen wisten de Rotterdammers het spel te belonen met een doelpunt. Aymen Sliti stuurde de verdediging goed het bos in en wist de bal vervolgens hard tegen het net te schieten. Nadat Nils Eggens vijf minuten later een voorzet binnen wist te koppen, ontstonden er in de rest van het duel amper kansen. Toch had Feyenoord een gelukje en kreeg de thuisploeg in de laatste seconde een penalty, die Zepiqueno Redmond wist binnen te schieten.

Feyenoord O18 bestaat voor een groot deel uit spelers die ook in de UEFA Youth League in actie komen en dus is het belangrijk om in de komende wedstrijden de vorm nog verder te laten stijgen. De Rotterdammers eindigden als koploper in een groep met de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid, SS Lazio en Celtic FC. Volgende week vrijdag staat de loting voor de achtste finales op de planning. De achtste finales zelf vinden eind februari plaats.

Klik hier om de wedstrijd te bekijken.

Scoreverloop
26' | 1-0 | Sliti
32' | 1-1 | Eggens
90' | 2-1 | Redmond

Opstelling Feyenoord O18
Ka; Breinburg, Elmensdorp, Plug, Sneijer; Kraaijeveld, Ouarghi, El Harmouz; Rudisill, Neijenhuis, Sliti.

Club Gespeeld Punten
Feyenoord O18 3 9
Ajax O18 1 3
PSV O18 2 3
AZ O18 2 3
Vitesse O18 2 3
FC Utrecht O18 1 0
FC Groningen O18 2 0
Willem II O18 1 0
Lees meer over
Feyenoord Onder 18
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties