'Feyenoord onderhandelt met talent Essanoussi'

'Feyenoord onderhandelt met talent Essanoussi'

Wassim Essanoussi moet de jeugdopleiding van Feyenoord versterken. De 19-jarige aanvaller heeft de afgelopen dagen met succes stage gelopen bij de Rotterdammers en komt in aanmerking voor een contract, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord en Essanoussi staan positief tegenover een samenwerking. Beide partijen onderhandelen momenteel over de lengte van zijn profcontract. De krant noemt de transfervrije overgang van de linkspoot naar de Feyenoord Academy een 'spectaculaire move' nadat zijn contract bij Helmond Sport drie weken geleden werd ontbonden. Hij speelde afgelopen seizoen negentien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Essanoussi heeft de laatste twee seizoenen zijn hoge verwachtingen niet kunnen waarmaken, waardoor de overstap naar Feyenoord als een verrassing komt. De oud-jeugdspeler van Rood-Wit’62 debuteerde op zeventienjarige leeftijd bij VVV-Venlo in de Eredivisie en speelde vijf officiële wedstrijden op het hoogste niveau. De periode daarna raakte zijn carrière in het slop. Feyenoord hoopt dat Essanoussi in Rotterdam de weg omhoog weer kan vinden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties