'Feyenoord waagt nieuwe poging voor Bryan Gil'

'Feyenoord waagt nieuwe poging voor Bryan Gil'

Mogelijk kan er toch nog gerekend worden op een stunt gedurende de laatste dag van deze transferwindow. Nadat de deal met Luciano Rodríguez niet doorging en ook Couhaib Driouech naar PSV lijkt te gaan, schakelt Feyenoord nu terug naar Bryan Gil. Volgens 1908.nl willen de Rotterdammers de aanvaller van Tottenham Hotspur huren.

Nadat een eerdere poging in begin januari niet tot een akkoord kwam, gaat Feyenoord nu opnieuw in gesprek met de club uit Engeland om een huurperiode te bespreken. Hoewel het nog onduidelijk is hoeverre de komst van Gil haalbaar is, ligt er wel aan een voorstel op tafel bij Tottenham Hotspur. Eerder lieten Real Sociedad en Brighton & Hove Albion weten ook geïnteresseerd te zijn in de Spanjaard.

De 22-jarige aanvaller, met een marktwaarde van zestien miljoen euro, strijkt een fors salaris op in Londen en de nummer vier van de Premier League heeft het liefst dat Feyenoord een groot deel van dat salaris overneemt. De Rotterdammers moeten daarom hopen op een kleine stunt in de laatste uren van de transfermarkt. Dit seizoen maakte Gil 217 minuten in het shirt van Tottenham en daarom lijkt het beter voor zijn ontwikkeling als hij bij een club terecht komt waar die minuten kan gaan maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties