Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh keert terug in de basis

Donderdagavond neemt Feyenoord het op tegen AS Roma. Na de 1-0 gewonnen thuiswedstrijd beloofd het een spannende wedstrijd te worden waar de Romeinen vol druk moeten zetten. De verwachting is dan ook dat Alireza Jahanbakhsh terugkeert in de selectie.

Afgelopen weekend nam Feyenoord het op tegen SC Cambuur, de enige wijziging in de selectie was de basisplaats van Igor Paixão. Slot liet weten dat dit niet te maken had met het sparen van de Iraniër, maar omdat Paixão een goede indruk achterlaat op de trainingen en echt 'op de deur klopt'.

Lees ook

Mede door het verdedigende werk dat Jahanbakhsh levert in de wedstrijden, is de verwachting dat hij zijn ervaren buitenspeler weer zal opstellen. Verder heeft de trainer van Feyenoord geen reden tot het wijzigen van zijn basiself. Ook is de verwachting dat José Mourinho ten opzichte van vorige week geen wijzigingen gaat doen in zijn elftal. Paulo Dybala trainde afgelopen dagen gewoon weer mee met de Romeinen en Tammy Abraham was zelfs al trefzeker afgelopen weekend.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling AS Roma
Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibañez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen