Feyenoord neemt op trainingscomplex afscheid van Arnesen

Technisch directeur Frank Arnesen was vanmorgen aanwezig op de training van Feyenoord. De Deen nam op trainingscomplex 1908 afscheid van de staf en de selectie van de Rotterdammers. Na de training werd er een groepsfoto gemaakt en mocht Arnesen een shirt met alle handtekeningen in ontvangst nemen.

Arnesen hield nog een toespraak en is dankbaar dat hij de kans heeft gekregen bij Feyenoord. De Deen is trots op wat er in korte tijd gepresteerd is door de huidige mensen binnen de stadionclub. Onder zijn leiding werd onder meer de finale van de UEFA Europa Conference League bereikt, de scouting aangepakt en voor het eerst in jaren een positieve transferbalans behaald op de transfermarkt.

Arnesen en Feyenoord hebben deze maand een akkoord weten te bereiken over het beëindigen van zijn contract. De Deen vertelde eerder daarover: ''Ik ben trots op wat we de afgelopen 2,5 jaar met elkaar hebben bereikt en we gaan dan ook op een positieve manier uit elkaar. Het was fantastisch om van zo dichtbij te mogen meemaken hoe iedereen en alles binnen de club dagelijks alles doet om Feyenoord nog beter te maken.''

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen