Feyenoord krijgt Gimenez opnieuw met jetlag terug

Feyenoord krijgt Gimenez opnieuw met jetlag terug

Santiago Gimenez is opgenomen in de 26-koppige selectie van bondscoach Jaime Lozano. De spits van Feyenoord moet zich volgende week melden bij de nationale selectie van Mexico voor twee vriendschappelijke wedstrijden, die opnieuw 's nachts zullen worden gespeeld.

Mexico oefent op zondag 15 oktober om 02:30 uur Nederlandse tijd tegen Ghana. Woensdag 18 oktober om 02:00 wacht Duitsland. Voor Feyenoord zal dit opnieuw nadelig uitpakken, aangezien de Rotterdammers het weekend daarop, op zaterdag 21 oktober, een thuiswedstrijd spelen tegen Vitesse. De aftrap is om 21:00 uur.

Het drukke schema voor Gimenez is de komende maanden moordend. In november neemt Mexico deel aan de CONCACAF Nations League, ook de maand waarin de Rotterdammers alles op alles zetten om de groepsfase van de Champions League te overleven. Op 16 november en 20 november staan er twee wedstrijden in de agenda. Tegenstander en tijdstip zijn op dit moment nog niet bekend.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties