Marsman: ''Je kunt zeker zeggen dat het niet zo slim was''

Marsman: ''Je kunt zeker zeggen dat het niet zo slim was''

Feyenoord heeft tegen Vitesse geen sterke indruk achtergelaten. De ploeg speelde doelpuntloos gelijk in Arnhem. Een kleine hoofdrol was er toch voor Nick Marsman, die eerst een penalty veroorzaakte en deze vervolgens stopte.

"Er kwam een hoge bal", vertelt Marsman aan FOX Sports. "Ik zag Bazoer op me aflopen en had het gevoel dat de bal achter hem zou vallen. Hij wil zijn lichaam erin zetten. Als ik eromheen zou gaan hoeft hij maar één zetje te geven en heeft hij de bal. Uit reflex wil je in een rechte baan naar de bal, maar hij loopt in de weg. Achteraf kun je zeker zeggen dat het niet zo slim was."

Over de wedstrijd zelf is Marsman niet tevreden. "Gezien de kansen die je in de tweede helft nog krijgt, hadden we moeten winnen hier. We geven weinig weg, dat is een goed teken. De eerste helft was slecht van ons. Het was slordig en we kwamen er niet in. In de tweede helft was het iets beter. De ruimtes werden heel groot, maar we gingen er redelijk mee om. Dan hoop je dat 'ie binnenvalt, maar het mocht niet zo zijn."

Door blessures van Vermeer en Bijlow staat Marsman al een aantal wedstrijden onder de lat bij Feyenoord. De doelman is daar logischerwijs erg blij mee. "Het is puur genieten. Ik voel me weer een beetje voetballer. Dat doet me heel goed."

[readmore=52665]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow Vitesse Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties