Marsman: ''Je kunt zeker zeggen dat het niet zo slim was''

zondag 8 december 2019 14:35 41.515 keer bekeken 59 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft tegen Vitesse geen sterke indruk achtergelaten. De ploeg speelde doelpuntloos gelijk in Arnhem. Een kleine hoofdrol was er toch voor Nick Marsman, die eerst een penalty veroorzaakte en deze vervolgens stopte.

"Er kwam een hoge bal", vertelt Marsman aan FOX Sports. "Ik zag Bazoer op me aflopen en had het gevoel dat de bal achter hem zou vallen. Hij wil zijn lichaam erin zetten. Als ik eromheen zou gaan hoeft hij maar één zetje te geven en heeft hij de bal. Uit reflex wil je in een rechte baan naar de bal, maar hij loopt in de weg. Achteraf kun je zeker zeggen dat het niet zo slim was."

Over de wedstrijd zelf is Marsman niet tevreden. "Gezien de kansen die je in de tweede helft nog krijgt, hadden we moeten winnen hier. We geven weinig weg, dat is een goed teken. De eerste helft was slecht van ons. Het was slordig en we kwamen er niet in. In de tweede helft was het iets beter. De ruimtes werden heel groot, maar we gingen er redelijk mee om. Dan hoop je dat 'ie binnenvalt, maar het mocht niet zo zijn."

Door blessures van Vermeer en Bijlow staat Marsman al een aantal wedstrijden onder de lat bij Feyenoord. De doelman is daar logischerwijs erg blij mee. "Het is puur genieten. Ik voel me weer een beetje voetballer. Dat doet me heel goed."

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1020 mensen actief, waarvan 231 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved