Gertjan Verbeek over bier en vrouwen

Gertjan Verbeek over bier en vrouwen

Dat voetbaltrainers soms net mensen zijn, bewijst Gertjan Verbeek. De kersverse Feyenoorder zal eind juli een paar dagen afwezig zijn in Rotterdam om in het oosten van het land bier te drinken en achter de vrouwen aan te zitten op het Zwarte Cross Festival.Dat meldt hij tenminste in een interview met de Zwarte Cross Krant. Op zijn boerderij in Friesland ontving Verbeek de hoofdredacteur van het blad en een bandlid van Jovink en de Voederbietels, die de Feyenoord-trainer stoere mannenpraat ontlokten.

Op het festival met als ingrediënten rockmuziek, motorcross en bier zal Verbeek meeracen in de BN-ers klasse en drinken met vriend en collega Jan de Jonge.

De krant vraagt wie er eigenlijk meer kan drinken: de trainer van Feyenoord of die van de Graafschap. Het antwoord is verre van eenduidig: “Jan. Hoewel ik op karakter een heel eind kan komen. Als het er tijdens Oerol op Terschelling echt op aankomt, dan denk ik dat ik toch een heel eind kan komen. Dus eigenlijk toch ik…”

Vrouwen

Vrouwen komen er niet zo goed vanaf bij de trainer. Verbeek zegt altijd te weten met wie hij het bed in stapt: “Maar ik ben meestal wel blij als ze ’s ochtends weer vertrekken, haha!”

De interviewers kunnen na het openhartige gesprek niet anders dan concluderen: “Gertjan, we geven het niet graag toe, maar wat ben je toch een ontzettende aardige kerel!” Verbeek antwoordt in stijl: “Ja, dat klopt, maar dat ben ik in het echt niet hoor. Dan loop ik in jurken over straat en doe ik mee aan demonstraties van de dwaze moeders. Ik kan me precies voorstellen hoe ze zich voelen! En in de kroeg moet je natuurlijk niet verwachten dat ik ooit een rondje geef; weet je wel niet wat dat kost! Die verboden prijsafspraken van de brouwerijen; pfffft..”

Lees meer over
Gertjan Verbeek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties