Van Bronckhorst: ''Het was genieten in de beginfase''

Van Bronckhorst: ''Het was genieten in de beginfase''

Giovanni van Bronckhorst is blij dat Feyenoord zich heeft geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi. De trainer zag zijn ploeg donderdag met 3-1 winnen van Heracles Almelo, waardoor een plaats bij de laatste acht van het toernooi een zekerheidje is.

“Het begin van de wedstrijd was genieten, dat is een understatement”, zegt Gio tegenover FOX Sports. “Het niveau dat we haalden en het spel dat we lieten zien, dat was het verlengde van afgelopen zondag.”

“Het doelpunt van Heracles valt eigenlijk uit het niets en je ziet dat het zelfvertrouwen daarna minder wordt, terwijl we zo goed speelden. Het moet eigenlijk niets uitmaken of zij scoren, maar dat deed het wel. Het werd minder bij ons, het goede niveau van de beginfase hebben we niet meer gehaald.”

“We houden Heracles daarmee in de wedstrijd, daar moeten we stappen in maken. We hadden wel kansen om de wedstrijd binnen een half uur te beslissen. In de tweede helft kregen we nog een aantal kansen waarin we hadden kunnen scoren. Uiteindelijk scoren we via een penalty waardoor we de wedstrijd beslissen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties