Larsson: ''Lekker om eerste minuten gemaakt te hebben''

Larsson: ''Lekker om eerste minuten gemaakt te hebben''

Sam Larsson maakte zaterdagavond zijn eerste minuten in Feyenoord 1. De Zweedse aanvaller kwam in de tweede helft van de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-4 winst) binnen te lijnen. De buitenspeler kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste minuten als Feyenoorder.

“Het is lekker om mijn eerste minuten gemaakt te hebben. Het team speelde vanavond goed in de eerste helft en we beginnen comfortabel aan de tweede helft. Dat gebeurt toch nog dit”, zegt hij over de spannende slotfase tegenover FOX Sports. “Ik kom in het veld op een moment dat er veel kansen zijn. Het is nice om het af te sluiten met een goed.”

“Het is anders, maar het is nog steeds in Nederland dus ik kan me snel aanpassen. We spelen agressief voetbal en dat past mij wel, vind ik”, ”, vervolgt Larsson over zijn eerste weken als speler van Feyenoord. Ook was de Zweed nog trefzeker: “Ik zag Steven Berghuis aankomen, maar het is mijn eerste wedstrijd. Dus ik dacht: waarom zal ik hem zelf niet maken?”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties