Berghuis over slotfase: ''We tonen geen initiatief''

Berghuis over slotfase: ''We tonen geen initiatief''

Feyenoord heeft zaterdagavond ternauwernood weten te winnen van Heracles Almelo. De Rotterdamse club kwam in Almelo vrij gemakkelijk op een 0-3 voorsprong, waarna de overwinning in de tas leek. De thuisploeg kwam terug in de wedstrijd door twee keer te scoren. Debutant Sam Larsson zorgde uiteindelijk voor de bevrijdende 2-4.

“De tweede helft was zo moeizaam, dat hebben we aan onszelf te danken”, aldus Steven Berghuis tegenover FOX Sports. “Vorig week, tegen Willem II, kwamen we snel 4-0 voor en speelden we een slechte tweede helft. We tonen geen initiatief. Wat we eerst goed doen, doen we in de tweede helft niet.”

“Ik denk dat we het puur bij onszelf moeten zoeken”, vervolgt de aanvaller, die zijn ploeg in de eerste helft op sleeptouw nam met twee treffers. “Het ligt ook aan de energie die je erin stopt. De 4-0 moeten we maken, nu krijgen we het nog lastig. Dat moeten we meenemen naar de komende wedstrijden.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties