El Ahmadi: ''Jongens die zijn gehaald zijn sterke aankopen''

zaterdag 15 juli 2017 16:32 134.005 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Feyenoord boekte zaterdag een zeer gemakkelijke overwinning op SDC Putten. De Rotterdamse club wist maar liefst tien keer scoren en won met 1-10. Karim El Ahmadi, middenvelder van Feyenoord, kijkt met een goed gevoel terug op het duel

“Het was relaxed”, zegt de Marokkaan in gesprek met FOX Sports. “Het is een goede wedstrijd om te mee te starten, wat voor mij het geval was. Het zag er goed uit, iedereen gaf honderd procent. Zulke wedstrijden zijn lekker om conditie terug te krijgen.”

“Het is wel anders dan vorig jaar omdat sommige jongens nu weg zijn. Zij waren belangrijk en daardoor zijn we ook kampioen geworden, maar de jongens die zijn gehaald zijn ook allemaal sterke aankopen. Ik denk ook dat er nog wel wat bijkomt, we zullen zien.” De Rotterdamse club versterkte zich deze zomer onder andere met Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius. 

De middenvelder droeg tegen de amateurclub uit Putten in de tweede helft de aanvoerdersband, wat hij vorig jaar al eerder deed. “Vorig jaar was ik tweede aanvoerder, ja. Het is dus wel logisch dat ik nu de eerste aanvoerder ben. Het is alleen nog niet officieel tegen me gezegd, maar ik zie het wel”, zegt hij.

Laatste headlines
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63901 leden - Op dit moment zijn 1019 mensen actief, waarvan 386 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting