Kuyt: ''Soms moet je een beetje geluk hebben''

zondag 16 oktober 2016 16:30 20.716 keer bekeken 104 reacties Pro Shots

Feyenoord leek zondagmiddag na acht gewonnen competitiewedstrijden punten te gaan verspelen. De Rotterdammers kwamen vroeg op achterstand tegen NEC, maar een doelpunt van Nicolai Jorgensen en een laat doelpunt van Michiel Kramer bezorgden alsnog de drie punten. Volgens Dirk Kuyt, aanvoerder van de Rotterdammers, is het een overwinning ‘op karakter’.

“Dit is het karakter van Feyenoord op dit moment. We begonnen zwak aan de wedstrijd waardoor we achter de feiten aanliepen”, zegt hij tegenover Fox Sports. “We moesten keihard knokken en dan iets extra’s laten zien. We gingen op zoek naar het doelpunt en daarna ook naar de tweede. Soms moet je geluk hebben, maar dat dwing je af.”

Een goede eindpass ontbrak bij Feyenoord in een groot gedeelte van de wedstrijd, zo vindt Kuyt. “We hadden veel balbezit na de 1-0 en zij maakten het spel klein, maar de laatste pass bij ons was vaak niet goed. Als we wedstrijden gaan terugkijken is dat vaak een verbeterpunt bij ons. Als we dat ook nog goed gaan doen…”

Gerelateerd nieuws
104 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1421 mensen actief, waarvan 321 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved