Kuyt: ''Soms moet je een beetje geluk hebben''

Kuyt: ''Soms moet je een beetje geluk hebben''

Feyenoord leek zondagmiddag na acht gewonnen competitiewedstrijden punten te gaan verspelen. De Rotterdammers kwamen vroeg op achterstand tegen NEC, maar een doelpunt van Nicolai Jorgensen en een laat doelpunt van Michiel Kramer bezorgden alsnog de drie punten. Volgens Dirk Kuyt, aanvoerder van de Rotterdammers, is het een overwinning ‘op karakter’.

“Dit is het karakter van Feyenoord op dit moment. We begonnen zwak aan de wedstrijd waardoor we achter de feiten aanliepen”, zegt hij tegenover Fox Sports. “We moesten keihard knokken en dan iets extra’s laten zien. We gingen op zoek naar het doelpunt en daarna ook naar de tweede. Soms moet je geluk hebben, maar dat dwing je af.”

Een goede eindpass ontbrak bij Feyenoord in een groot gedeelte van de wedstrijd, zo vindt Kuyt. “We hadden veel balbezit na de 1-0 en zij maakten het spel klein, maar de laatste pass bij ons was vaak niet goed. Als we wedstrijden gaan terugkijken is dat vaak een verbeterpunt bij ons. Als we dat ook nog goed gaan doen…”

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties