Woudenberg: ''Het voetbal moet beter''

Woudenberg: ''Het voetbal moet beter''

Lucas Woudenberg begon het Eredivisie-seizoen als basisspeler bij Feyenoord. De jongeling, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor NEC, hield Miquel Nelom voor zich, maar moest tegen Manchester United en PSV plaatsnemen op de reservebank. In de bekerwedstrijd tegen FC Oss (4-1 winst) kreeg de verdediger weer een kans om zich te bewijzen.

“De trainer zei dat ik door tactische redenen niet speelde tegen Manchester United en PSV”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “Je wilt altijd spelen maar het geeft extra energie om nog harder te gaan werken. Gelukkig mocht ik vandaag weer starten. Het was een moeizame wedstrijd. Het tempo moest hoger waardoor de linkerkant ook dynamischer zou worden, maar dit lukte niet altijd.”

“Van te voren zeiden we tegen elkaar dat het draaide om het resultaat en het liefst met goed voetbal en veel goals. Het voetbal moet beter, maar al met al zijn we nu wel een ronde verder”, besluit Woudenberg.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties