Elia: ''Dan was het feest helemaal compleet''

Elia: ''Dan was het feest helemaal compleet''

Met grote overtuiging wist Feyenoord zondag aan de competitie te beginnen. In de uitwedstrijd bij FC Groningen werd met liefst 0-5 gewonnen. Eljero Elia was met drie goals de man in vorm. "Ze smaakten wel lekker", liet de aanvaller na afloop weten tegenover RTV Rijnmond.

"Het ene doelpunt was zoeter dan de ander", vervolgt Elia, die zelfs nog een levensgrote kans miste. "Als die laatste erin was gegaan dan was het feest helemaal compleet. Die had ik heel graag gemaakt, vooral omdat Rick (Karsdorp, red.) die bal aan mij gaf. Met hem heb ik een speciale band. Dat was echt jammer."

Op basis van het doelsaldo staat Feyenoord na de eerste speelronde bovenaan in de eredivisie. Eljero Elia beseft dat het echter niks betekent. "We moeten met beide benen op de grond blijven staan. Dit is pas het begin. We moeten gewoon hongerig blijven. Niks is perfect." Volgende week wacht FC Twente in De Kuip.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties