Berghuis: ''Ik wil zo snel mogelijk in de basis komen''

Berghuis: ''Ik wil zo snel mogelijk in de basis komen''

Steven Berghuis kende een eenvoudig debuut bij Feyenoord. De rechtsbuiten viel in bij een 4-0 voorsprong, in een wedstrijd die uiteindelijk in 5-0 eindigde. Berghuis laat tegenover Fox Sports weten dat hij blij is met zijn debuut. "Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden."

"We hadden het vrij makkelijk", begint Berghuis. "Ik vond Groningen tegenvallen, maar ik denk dat dat ook door onszelf kwam. We speelden goed en maakten snel doelpunten, dan kunnen ze helemaal niet meer terugkomen."

Berghuis begon zijn eerste wedstrijd nog op de bank. "Het is mijn bedoeling om zo snel mogelijk in de basis te komen. Ik kan ook als invaller van waarde zijn, maar daarvoor ben ik niet naar Feyenoord gekomen." De debutant kwam in het veld op de plaats van Jens Toornstra, die zelf ook een goede wedstrijd speelde. "Feyenoord is een topclub, daar hoort een beetje concurrentie bij. De beste spelers moeten spelen", aldus Berghuis.

De vragen over de Coolsingel had Berghuis al aan zien komen. "Op de bank hadden we het er al over dat hiernaar gevraagd werd. We kennen jullie al wat langer", zegt hij lachend. "Het kan natuurlijk een mooi seizoen worden, maar we moeten gewoon rustig blijven. Volgende week kijken we weer verder."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties