Kökcü bijna op oude ritme: ''Dan gaan die ballen er wel in''

Kökcü bijna op oude ritme: ''Dan gaan die ballen er wel in''

Aan het aantal mogelijkheden van Feyenoord lag het 0-0 gelijkspel tegen FC Groningen zeker niet. De Rotterdammers kregen er voldoende, maar het ontbrak aan geluk in de afronding. Ook Orkun Kökcü kreeg enkele mogelijkheden, waarvan de gevaarlijkste voor rust.

Na afloop reageerde de middenvelder op de persconferentie schuldbewust op die kans. "Natuurlijk, die hoort erin", zei hij. "Ik begin weer in m'n oude ritme te komen na die blessure. Ik heb er vertrouwen in dat ik over een paar dagen of weken nog fitter ben. Dan gaan die ballen er wel in."

Dat vertrouwen baseert hij deels op de wedstrijd van vandaag. "Ik ben in de positie gekomen en heb meerdere schoten op doel gehad. Dat is een goed teken, maar ik moet wel kritisch zijn. Natuurlijk kon ik doelpunten maken. Dat is iets voor de volgende keer."

Die benodigde fitheid is dichtbij, zo gaf Kökcü zelf aan. "Qua fitheid zit ik zeker wel op negentig procent. Het is alleen nog een klein beetje wedstrijdritme dat ik nodig heb. Dat moet goed komen."

Lees meer over
FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties