Nieuwe aflevering Kein Geloel: ''Arne Schluss''

Nieuwe aflevering Kein Geloel: ''Arne Schluss''

De Champions League is binnen, de tientallen miljoenen dus ook. En ook het definitieve kampioensfeest in Eindhoven is nog even uitgesteld. We kunnen dus terugkijken op een prima donderdagavond in Deventer, waar Feyenoord met onder andere Bijlow, Trauner, Milambo en Ueda aantrad tegen Go Ahead. Een solide overwinning, met bij vlagen het Slotball wat we al een paar jaar gewend zijn.

Maar we zouden liegen als de zege in Deventer de boventoon voert. Want hoewel het nog niet definitief rond is, weten we eigenlijk allemaal: het tijdperk Slot zit erop. En gelijk heeft hij, als een club van het kaliber Liverpool komt. Trots, nu al heimwee en hartenpijn; dat vat het gevoel van veel supporters wel samen.

In deze Kein Geloel nog geen speculaties over zijn opvolger, maar wél wat ruimte om een paniektoestand de kop in te drukken. Want er ligt nog steeds een goede basis.

Klik hier om de aflevering te beluisteren

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties