Fraser: ''Wij zullen top moeten zijn, dat is duidelijk''

Fraser: ''Wij zullen top moeten zijn, dat is duidelijk''

Feyenoord - Sparta gaat zondag 'gewoon' door, want er zijn geen nieuwe coronagevallen ontdekt bij de Kasteelclub. De wedstrijd zal uiteraard wel zonder publiek plaatsvinden, iets dat volgens de trainer van Sparta, Henk Fraser, in het voordeel zou kunnen zijn van zijn club. "Het is ongetwijfeld zo dat supporters kunnen motiveren, kunnen inspireren."

"Als sporter vind je het leuk om voor volle stadions te spelen en als trainer ook, dus het heeft absoluut wel invloed. Maar om nou te zeggen 'is er een supergroot voordeel'? Ik denk dat Feyenoord gesteund door 45.000 man pittig kan zijn. Als je het van die kant bekijkt zou dat best kunnen", aldus Fraser voor de camera van RTV Rijnmond.

Fraser wordt er op gewezen dat hij nog nooit van Dick Advocaat verloor als trainer. "Jammer genoeg zeggen dat soort dingen helemaal niks. Maar alles bij elkaar: van Feyenoord winnen, van meneer Advocaat winnen, dat zijn leuke uitdagingen. Wij zullen top moeten zijn, dat is duidelijk, maar daar gaan we alles aan doen."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties