Fraser: ''Wij zullen top moeten zijn, dat is duidelijk''

vrijdag 16 oktober 2020 16:22 25.940 keer bekeken 103 reacties Pro Shots

Feyenoord - Sparta gaat zondag 'gewoon' door, want er zijn geen nieuwe coronagevallen ontdekt bij de Kasteelclub. De wedstrijd zal uiteraard wel zonder publiek plaatsvinden, iets dat volgens de trainer van Sparta, Henk Fraser, in het voordeel zou kunnen zijn van zijn club. "Het is ongetwijfeld zo dat supporters kunnen motiveren, kunnen inspireren."

"Als sporter vind je het leuk om voor volle stadions te spelen en als trainer ook, dus het heeft absoluut wel invloed. Maar om nou te zeggen 'is er een supergroot voordeel'? Ik denk dat Feyenoord gesteund door 45.000 man pittig kan zijn. Als je het van die kant bekijkt zou dat best kunnen", aldus Fraser voor de camera van RTV Rijnmond.

Fraser wordt er op gewezen dat hij nog nooit van Dick Advocaat verloor als trainer. "Jammer genoeg zeggen dat soort dingen helemaal niks. Maar alles bij elkaar: van Feyenoord winnen, van meneer Advocaat winnen, dat zijn leuke uitdagingen. Wij zullen top moeten zijn, dat is duidelijk, maar daar gaan we alles aan doen." 

Gerelateerd nieuws
103 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 1047 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved