Van Bronckhorst blij: ''Deze reeks moeten we volhouden''

Van Bronckhorst blij: ''Deze reeks moeten we volhouden''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de overwinning van Feyenoord op Roda JC. De Rotterdammers wisten na zes overwinningen op rij ook de zevende wedstrijd winnend af te sluiten. Feyenoord blijft daardoor eerste in de Eredivisie.

“Dit is een belangrijke overwinning en het is allemaal positief”, zegt Van Bronckhorst tegenover RTV Rijnmond. “Drie punten, vijf keer scoren en ‘de nul’ houden. De drie punten zijn het belangrijkste bij iedere wedstrijd, evenals vandaag. We moeten deze reeks volhouden en vertrouwen houden. Vertrouwen is er, maar je moet wel blijven winnen en dat hebben we vandaag gedaan.”

De trainer was ook onder de indruk van de prestaties van invaller Bilal Basacikoglu. “Ik ben blij voor hem”, zegt hij. “Dit is hoe hij kan spelen, met acties, snelheid en voorzetten. Hij was een aantal keer gevaarlijk en de assist op Jens is mooi voor hem, maar ook voor het team.”

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties