Van Bronckhorst: ''Ik heb wel grip op de groep''

Van Bronckhorst: ''Ik heb wel grip op de groep''

Een geslagen Giovanni van Bronckhorst sprak tegenover RTV Rijnmond zijn hoop uit over het keren van het tij. Volgens de hoofdcoach hebben de spelers die voor de winterstop hun goede vorm etaleerden op het moment een iets mindere fase, maar door hard werken en veel energie zou het goed moeten komen.

“Ik zie een team dat ervoor gaat. Het is voor die jongens moeilijk, ook mentaal, en dat is logisch. We zijn niet weggespeeld de afgelopen weken, alleen de resultaten blijven uit,” aldus Van Bronckhorst, die zelf vindt dat hij de situatie wel onder controle heeft: “Ik heb wel grip op de groep, ja. Je doet wat je doet, en in de eerste helft van het seizoen deden we het wel goed, maar toen hoorde je niemand klagen."

Over de eerder uitgesproken titelambities was Gio ook duidelijk: “Als jij kampioen wil worden moet je een seizoen lang in balans zijn en constant kunnen presteren, doe je dat niet loop je achter de feiten aan. Op zondag komt het er niet uit, dat is al een paar weken achter elkaar. Dan sta je zomaar negentien punten achter op Ajax en val je een heel stuk naar beneden.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties