Van Beek over doelpunt: 'Dat is kippenvel'

Van Beek over doelpunt: 'Dat is kippenvel'

Feyenoord wist vanavond 2-0 te winnen van PEC Zwolle. De Rotterdammers kwamen in eigen huis op voorsprong door een doelpunt van Sven van Beek. De verdediger scoorde, het team incasseerde geen tegendoelpunt en won. 'Een top avond’, zegt Van Beek tegenover Fox Sports.

'We wisten van te voren dat dit een belangrijke wedstrijd zou zijn om bovenin mee te blijven draaien. Het geeft een mooi gevoel om de 1-0 te maken’, zegt de verdediger trots. 'De bal kwam terecht bij Terence (Kongolo, red.), hij nam de bal aan en wilde zelf schieten. Ik riep 'laat, laat’ en toen schoot ik.’

Van Beek juichte, evenals na zijn doelpunt in de Europa League, als een vliegtuig. 'De vorige keer moest iedereen lachen omdat ik op deze manier juichte. Ik deed het daarom gewoon nog een keer om ze gek te maken’, lacht hij.

'Scoren is de Kuip is voor mijn persoonlijk een mooi en speciaal moment. Als kleine jongen ben ik hier begonnen en scoorde nooit vaak. Als ik dan hier in het stadion mag scoren, dat geeft mij kippenvel’, besluit hij.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties