Feyenoord presenteert derde shirt voor seizoen 2022/23

Feyenoord heeft het derde shirt voor het seizoen 2022/23 bekendgemaakt. Het tenue is zwart met roze en zal zaterdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg (14:30 uur) voor het eerst gedragen worden. Het thuisshirt voor het nieuwe seizoen was al sinds vorige week bekend; de onthulling van het reguliere uitshirt zal nog volgen.

Het krachtige zwart in het tenue wordt overal gecombineerd met een felle kleur roze. Deze neon-kleur komt terug in de kraag, drie strepen op de schouders, rugbedrukking en partner-uitingen. Ook het broekje en sokken zijn in de eerste plaats roze, al is er ook een zwarte variant voor het geval de outfit van de tegenstander hierom vraagt.

Bij de lancering van het tenue is – naast de spelers van Feyenoord 1 - een aantal bekende Rotterdammers betrokken, die ieder op hun manier hun liefde voor de club uiten. Het gaat om onder meer hiphop-artiest ADF Samski, TikTok-sensatie Shar uit Croos, model Summer de Snoo en chef-kok Herman den Blijker. Ter promotie van het nieuwe tenue staan zij afgebeeld op billboards en schermen door heel Rotterdam.

Het shirt is na de bekendmaking ook direct te bestellen in de Feyenoord Fanshop.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen