Fotoverslag Feyenoord - NEC online

Een bekerwedstrijd, een thuiswedstrijd tegen een club waar we twee weken terug de saaiste helft ooit op de mat legde. Wat kan er gebeuren....

Zo'n 20.000 kaarten verkocht voor vanavond.

En het is koud. Niet Willem II thuis 2017-18 koud, maar wel koud.

Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Taabouni;Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stiltes voor de slachtoffers van de aardbeving.

En we zijn begonnen, lang verhaal kort, gigantisch veel kansen voor Feyenoord.

En één voor NEC.

Ook de tweede kans van NEC gaat er in.

45 minuten om de boel te repareren....

Feyenoord gaat vanaf seconde één in de tweede helft vol gas.

De nodige wissels.

Maar als na 89 minuten spelen het nog steeds 0-2 staat, gelooft eigenlijk niemand er meer in en gaan er zelfs al mensen naar huis.

Sandler slaat de bal als een volwaardig handballer uit het doel en Feyenoord krijgt een strafschop.

De aanvoerder zonder twijfel, 2-1, het kan nog. We leven nog.

Er is nog een kans, nog een paar minuten blessuretijd.

EN IN DE 92E MINUUT IS DAAR DE ONTSNAPPING!

2-2 door Paixão en we doen weer mee!

Er is zelfs nog een gigantische kans op de 3-2 maar er staat een groene vlek in de weg.

NEC trapt af.

En scoort......

Hoe is dit mogelijk tegen tien man.

De bal is nog maar net van de middenstip af en het staat alweer gelijk.

Voor de administratie.

De invallers laten zich zien in deze wedstrijd.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DILROSUN!

4-3 en voor het eerst staat Feyenoord op voorsprong deze wedstrijd!

Over en sluiten!

Kijk hier maar even goed naar.

Want de voorsprong was van korte duur.....

Na 120 minuten in de kou komen er nog wat minuten bij.

De Feyenoorders nemen de strafschoppen allemaal feilloos.

De spanning is gigantisch.

WELLENREUTHER PAKT DE VIERDE STRAFSCHOP VAN NEC!!

Dan is het aan Paixão, de man die er voor zorgde dat we hier überhaupt nog staan.

JAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAA

Het shirt gaat uit, geen gele kaart want de wedstrijd is voorbij.

WAT EEN OPLUCHTING!

Koel gebleven, geleverd en gewonnen!

Niet alleen de spelers genieten, de vrouw op de achtergrond heeft ook de avond van haar leven zo te zien.

Feest bij de spelers, opluchting op de tribunes.

Strafschoppen, het meest vreselijke dat er bestaat, maar we hebben het overleefd.

Nog even uitgebreid analyseren met de heer, maar die zal het vast ook goed vinden. Leve Feyenoord één!