Fotoverslag Feyenoord - Go Ahead Eagles online

De Eredivisie is begonnen!

En in de stromende regen zoeken ruim dertigduizend supporters hun weg naar het stadion.

Ook de bijna duizend uitsupporters komen met vrij vervoer aan bij het stadion.

Iets na 13:00 uur land er een helikopter van Europarcs met prijswinnaars in De Kuip.

Volgende keer graag met een nieuwe speler.

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

De vertrouwde elf op het veld.

En bij het horen van de pauken, het zien van een bijna vol stadion inclusief uitvak voelt het bijna weer als vanouds.

Uit en thuissupporters, heerlijk.

Wederom de prachtige grote vlaggen op de Noordzijde.

14:30, voetballen!

Helaas is voor Marcos Senesi de wedstrijd snel voorbij, hopelijk valt het mee en kan hij snel weer aansluiten.

Pedersen speelde een fantastische pot.

Feyenoord zoekt veel de aanval en heeft eigenlijk constant balbezit.

Maar tot scoren komen we nog niet.

In de rust neemt Feyenoordsupporter Marco afscheid van De Kuip en het Legioen. Kippenvel. Onwerkelijk. Prachtig dat het zo kan.

Na de thee gaat Feyenoord verder met goed voetballen.

Maar het scoren gaat nog wel wat moeizaam.

Na een uur spelen schiet Linssen de bal voor het eerst over de doellijn en komt er een schreeuw van verlossing los.

Helaas bleef niet iedereen netjes op zijn stoel zitten maar dat moet Ome Hugo maar even door de vingers zien.

Wat een ontlading!

1-0!

In de 84e minuut moet Burger er met kramp af.

En is Hendriks zijn vervanger, hij speelde zaterdag ook al 90 minuten mee met o21 en kon zodoende niet al in minuut vijf invallen voor Senesi.

De man in vorm.

Maar Linssen is de man die scoort!

In minuut 88 scoort Linssen zijn tweede doelpunt en staat Feyenoord bovenaan in de Eredivisie!