'Feyenoord krijgt concurrentie van PSV voor Beelen'

'Feyenoord krijgt concurrentie van PSV voor Beelen'

Thomas Beelen staat ook in de belangstelling van PSV, zo meldt Voetbal International op zondagavond. Feyenoord krijgt serieuze concurrentie uit Eindhoven in de jacht op de handtekening van de 22-jarige verdediger.

PSV heeft zich nog niet officieel gemeld bij PEC Zwolle, maar heeft de club wel toestemming gevraagd om Beelen uit te nodigen voor een gesprek. De Eindhovenaren zijn zich ervan bewust dat ze haast moeten maken, aangezien zowel de stadionclub als AZ en FC Twente al een bod hebben uitgebracht. Feyenoord heeft dit weekend een tweede bod ingediend.

PEC Zwolle wil met de uitgaande transfer van Beelen het clubrecord verbreken dat op dit moment in handen is van Ryan Thomas. De middenvelder maakte in het seizoen 2018/2019 de overstap naar PSV voor een bedrag van 2,75 miljoen euro. De Zwollenaren streven er nu naar om ongeveer drie miljoen euro te ontvangen voor Beelen.

Lees meer over
Thomas Beelen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties