Boskamp pakt Sneijder aan: ''Goed gezien van je!''

Jan Boskamp kon het niet laten om Wesley Sneijder even terug te pakken. De oud-voetballer had enkele weken geleden uitspraken gedaan dat hij nog maar eens moet zien of Feyenoord de tweede plaats zou vasthouden.

Sneijder zag 'irritaties ontstaan' binnen de selectie van Feyenoord, terwijl subtopper Ajax na de winterstop een aantal wedstrijden op rij wist te winnen. Inmiddels staat Feyenoord acht punten los op nummer drie FC Twente en lijkt een ticket voor de groepsfase van de Champions League binnen.

''Dat heb je goed gezien van je moet ik zeggen,'' voegt Boskamp toe tijdens de uitzending van Veronica Offside. Sneijder reageert direct. ''Het is nog niet afgelopen Jan! Bij jullie draait het ook niet.'' Sneijder zet zijn argument kracht bij door beelden te laten zien van Feyenoord - RKC Waalwijk, waarin David Hancko en Lutsharel Geertruida een felle discussie hebben na een verkeerd ingespeelde pass.

''Heb jij Sneijder wel eens iets positiefs over onze club horen zeggen? Nee joh, rot toch op joh!'' Sneijder is het daar duidelijk niet mee eens. ''Ik ben altijd positief geweest over Feyenoord. Als het loopt, dan loopt het. Nu loopt het toch niet? Ben jij nu positief over jouw club? De hele wedstrijd heb je tegen tien man lopen voetballen. Dan duurt het nog tachtig minuten voordat je een goal maakt. Dan is het toch terecht dat ik zeg dat het niet loopt.''

''Nu is het RKC, en die irritaties die zijn er. Dit zag je een paar weken geleden niet. Het gaat bij Feyenoord straks om het Europese duel. Het voetbal van Feyenoord was fantastisch, zeker in de tijd dat Gimenez aan de lopende band ze binnen schoot. Dat loopt toch ook even niet, dat komt toch allemaal ergens vandaan? Ik hoop dat Feyenoord doorgaat donderdag. Ik ben zeker wel positief over Feyenoord'', sluit de voormalig voetballer van Real Madrid af.

Wim Kieft noemt de kritische geluiden over Feyenoord terecht. De analist merkt ook op dat de Rotterdammers moeizaam winnen. ''Aan de rechterkant heeft Feyenoord een probleem. Alireza voldoet niet, Minteh voldoet niet. De middenvelders scoren te weinig. Ik vond ze tegen AS Roma vrij goed spelen, en ook tegen RKC creëerden ze vijf grote kansen. Alleen je moet er wel kritisch naar blijven kijken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties