Geruchten ontkracht: ''Er speelt niets tussen Berghuis en Ajax''

Geruchten ontkracht: ''Er speelt niets tussen Berghuis en Ajax''

Willem van Hanegem was vanmorgen te gast in het programma Business Class. De oer-Feyenoorder besprak de huidige situatie van de Rotterdammers en kreeg ook de vraag van Harry Mens over de toekomst van Steven Berghuis. De aanvoerder heeft een contract tot medio 2022 en is voor een bescheiden bedrag uit De Kuip op te halen.

''Berghuis gaat weg, hè? Uit Nederland?'' vraagt Mens aan Van Hanegem op RTL7. De Kromme antwoord: ''Nee, ik hoorde dat hij wel in Nederland bleef, maar dat hij waarschijnlijk naar Ajax gaat. Dat zou wel een domper zijn voor de nieuwe trainer vind ik.''

De geruchten dat Berghuis deze zomer vertrekt naar Ajax wordt door FeyenoordTM niet lang na de uitzending al uit de wereld geholpen. Het goed ingevoerde medium reageerde duidelijk: ''Er speelt niets tussen Steven Berghuis en Ajax.'' De toekomst van Berghuis, die al een gesprek heeft gevoerd met Arne Slot, is dus nog onduidelijk.

Berghuis is momenteel geschorst vanwege een domme rode kaart. ''Aan de ene kant begrijp ik het niet, maar aan de andere kant ook weer wel", aldus Van Hanegem. "Als je een van de beste spelers bent van Feyenoord en je ziet er een aantal om je heen lopen die niet echt bijzonder zijn... Ik heb wel eens het idee gehad om mijn eigen speler een schop te geven. Die was zo verschrikkelijk slecht, dat ik zo kwaad werd. Toen ben ik er zelf maar uitgegaan. Dat kan wel eens. Dat heeft hij ook gewoon.''

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis ajax Willem van Hanegem Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties