''Op voorhand was een punt in Zagreb een topresultaat geweest''

''Op voorhand was een punt in Zagreb een topresultaat geweest''

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League met 0-0 gelijkgespeeld. Op bezoek bij Dinamo Zagreb had Feyenoord de kansen op meer, maar de bal wilde er niet in. Dennis van Eersel spreekt in zijn analyse namens RTV Rijnmond van een 'prima begin van de poulefase'.

"Op voorhand had ik gezegd dat een punt pakken in Zagreb een topresultaat was geweest", begint Van Eersel. "De lastigste uitwedstrijd in de poule, Feyenoord dat maar zelden resultaat boekt in Europese uitwedstrijden. Maar nu is de wedstrijd geweest en zie je hoeveel kansen Feyenoord heeft gehad. Zeker in de eerste helft, maar ook na rust. Een hele grote nog met Linssen, de strafschop voor rust die Berghuis mist. Dan maak ik de balans op en is het gewoon zonde."

Van Eersel vervolgt: "Feyenoord had eindelijk weer eens een Europese uitwedstrijd kunnen winnen - misschien wel moeten winnen. Die slotfase spelen ze met tien man. De tweede gele kaart was een beetje ongelukkig, maar ik snap dat hij hem geeft. Daarna was het vooral tegenhouden. Bijlow nog met een paar goede reddingen. Er had meer ingezeten, maar zo aan de poulefase beginnen is een prima start."

Lees meer over
Steven Berghuis Justin Bijlow Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties