Driessen onthult: ''Hij is doodsbang dat dit naar buiten zou komen''

Driessen onthult: ''Hij is doodsbang dat dit naar buiten zou komen''

Mark Koevermans is de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. Valentijn Driessen is niet te spreken over de voormalig tennisser. In het programma Veronica Inside haalt de journalist een opmerkelijk interview aan met Koevermans.

Driessen brengt een boek onder de aandacht waar onder meer Koevermans aan het woord komt, dat afgelopen mei is uitgebracht. De nieuwe algemeen directeur van Feyenoord vertelt daarin: ''Naarmate ik ouder word weet ik steeds beter waar ik goed in ben en vooral ook waar ik helemaal niet goed in ben. Ik zou bijvoorbeeld nooit algemeen directeur van Feyenoord willen worden omdat ik denk dat ik daar echt een aantal competenties in mis om dat goed te kunnen. Dan komen er zaken op mijn bordje waar ik niet gelukkig van word. Daar wordt mijn omgeving en ook Feyenoord niet gelukkig van,'' aldus Koevermans.

''Dit lijkt natuurlijk helemaal nergens op,'' reageert Driessen. ''Als ik mijn chef hoor zeggen dat hij helemaal geen chef van deze toko wil zijn, dan vraag ik me af 'wat doe je hier dan?' Dit gaat natuurijk als een lopend vuurtje bij het personeel. Dit is natuurlijk verschrikkelijk pijnlijk. Normaal gesproken kun je dan geen directeur van Feyenoord blijven, vind ik dan. Hij is doodsbang dat dit naar buiten zou komen en dat is nu het geval.''

Waarom heeft Koevermans dan ja gezegd? ''Die gasten (Vrienden van Feyenoord, red) willen dat natuurlijk. Die willen een marionet als directeur. Dat is natuurlijk wel handig en dan blijf je de boel bepalen. Ik heb dit gelezen en nu weet ik wel genoeg. Iedereen weet door wie hij gestuurd word. Als je dit in mei zegt betekent het niet dat je vier maanden later wel over alle competenties beschikt.''

[dumpitem=18680]

[readmore=52662]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties