Gouka over Senesi: ''Dat gaat in orde komen''

Gouka over Senesi: ''Dat gaat in orde komen''

Feyenoord zette donderdag een grote stap richting de groepsfase van de Europa League. De Rotterdamse club won met 3-0 van Hapoel Beer Sheva in de play-offs van het Europese toernooi. Als de club zich daadwerkelijk kwalificeert ontvangt het ook de nodige miljoenen.

"Er komt nog wel wat bij", zegt Mikos Gouka in het AD-programma Voetbal op Vrijdag. "Als ze vijftien kilometer van de Gazastrook overeind blijven, komt er wat Europees geld bij.Dat is het geld dat ze nodig hebben om San Lorenzo genoeg te betalen voor Marcos Senesi. Dat gaat in orde komen, verwachten we. Dan zou er ook nog een spits moeten komen."

Ook de zege van donderdag werd besproken. "Ik denk dat het misschien wel meer waard is dan de Super Cup van vorig jaar", vervolgt hij. "Als ze deze verloren hadden, had iedereen gezegd: ze hebben nog geen wedstrijd gewonnen. En nu kantelt dat langzaam. Als ze nu een serie neerzetten, hebben ze nog geen wedstrijd verloren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties