'Geen contact met Janmaat, Feyenoord zoekt naar een spits'

'Geen contact met Janmaat, Feyenoord zoekt naar een spits'

De komende dagen gaat er meer duidelijkheid komen rondom Nicolai Jørgensen. De Deense spits heeft last van zijn knie en heeft afgelopen maandag een onderzoek gehad in het ziekenhuis. De verwachtingen zijn dat de spits zes tot acht weken niet inzetbaar is voor de Rotterdammers, maar er is nog hoop dat het uiteindelijk meevalt.

''De komende week zal er iets meer duidelijk zijn over Nicolai Jørgensen. Het zou ook mee kunnen vallen, maar ik ben geen dokter. Ik hoop halverwege komende week meer te weten,'' vertelt Sjaak Troost in gesprek met RTV Rijnmond. De Rotterdammers hopen zich te versterken met een extra spits. ''Als we kansen zien dat we ons binnen de mogelijkheden kunnen versterken, laten we dat niet na.''

Daryl Janmaat heeft nog een contract voor een seizoen bij Watford FC en heeft meerdere malen aangeven open te staan voor een terugkeer naar Feyenoord. Troost geeft aan dat een terugkeer op dit moment niet aan de orde is. De Rotterdammers en zijn zaakwaarnemer hebben nog geen contact gehad over een terugkeer van de 29-jarige verdediger.

Troost reageert ook nog op het vertrek van Jan de Jong. "We hebben afgesproken dat we het inhoudelijk met rust laten. We gaan er niet op in. Iedereen wil weten wat er gebeurd is, wat is de reden geweest. Alles wordt genoemd, dus daarom hebben we gezegd: dat gaan we niet doen. Het is onrustig, maar ik sta hier om vooruit te gaan. Ik heb zoiets van: dit laten we achter en de focus op vooruit."

[readmore=51236]

Lees meer over
Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties