''Denk dat iedereen bij Feyenoord wil dat Van Geel weggaat''

''Denk dat iedereen bij Feyenoord wil dat Van Geel weggaat''

Het is de hoogste tijd dat Feyenoord afscheid neemt van Martin van Geel. Dat is de mening van Johan Derksen. Volgens de analist is de technisch directeur van Feyenoord verantwoordelijk voor het tegenvallende seizoen van de Rotterdamse club

"Ik denk dat iedereen die bij Feyenoord rondloopt, of iets met Feyenoord heeft, wil dat Martin van Geel weggaat", zegt De Snor in Veronica Inside. "Ik ken niemand die zich zo snel impopulair heeft gemaakt als Van Geel."

"Hij is in een moeilijke periode gekomen, toen het financieel niet goed ging", reageert oud-Feyenoorder Rinus Israel. "Dat is weggewerkt, ze zijn kampioen geworden en hebben nog wat prijzen gewonnen. Om hem nou de schuld van dit te geven, dat gaat mij iets te ver."

"Van Geel is destijds gered door de jeugdopleiding, daar liepen wat jongens die in het eerste konden spelen", voegt Derksen toe. "En die financiën, die zijn niet opgelost door Van Geel. Ook niet door Eric Gudde. De Vrienden van Feyenoord, zij hebben destijds afgetikt. Daar hebben Van Geel en Gudde niks mee te maken."

Lees meer over
Johan Derksen martin van geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties