Feyenoord en FC Dordrecht gaan samenwerken

Feyenoord en FC Dordrecht gaan samenwerken

Feyenoord gaat een officiële samenwerking aan met FC Dordrecht. Het is de bedoeling dat (jeugd)spelers die daar baat bij hebben tijdelijk bij de club uit de eerste divisie kunnen gaan spelen, om vervolgens sterker terug te keren bij Feyenoord.

Algemeen directeur Jan de Jong maakte de samenwerking vandaag bekend tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. Hij gaf aan dat er heel bewust is gekozen voor FC Dordrecht: ''Want ze spelen op echt gras en onder de rook van Rotterdam.''

Feyenoord voert met de optie voor talenten om zich door te ontwikkelen bij FC Dordrecht voortaan een viersporenbeleid voor de jeugd. ''We gaan maatwerk leveren. Per speler bekijken we wat het beste is voor zijn ontwikkeling.'' Dit kan zijn: direct aansluiten bij het eerste elftal, meedoen met de reserves van het eerste elftal bij de beloften(competitie) op maandag, uitkomen bij het vlaggenschip van de Academy, zijnde Feyenoord Onder 19, of dus een tijdelijke overgang naar FC Dordrecht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties