Hansson: ''Ik zal in principe terugkeren naar Feyenoord''

Hansson: ''Ik zal in principe terugkeren naar Feyenoord''

Emil Hansson heeft er definitief voor gekozen om in de toekomst uit te komen voor Zweden. De van Feyenoord gehuurde middenvelder, die momenteel uitkomt voor RKC Waalwijk, heeft een Noorse moeder terwijl zijn vader Patrik de Zweedse nationaliteit heeft.

''Ik denk dat het Zweedse voetbal toch beter bij me past. Uit de gesprekken die ik heb gehad bleek dat ze me er in Zweden graag bij willen hebben. Dat gaf mij vertrouwen, dat heeft mijn keuze uiteindelijk bepaald,'' laat Hansson weten op de website van zijn zaakwaarnemer Teamwass.

Hansson is de laatste tijd uitstekend op dreef. Hij heeft inmiddels vier doelpunten en vijf assists achter zijn naam staan. ''Mijn coach, Fred Grim, is heel gedreven, hij zit er bovenop. Hij is contant bezig om ons individueel beter te maken en het teamproces te bevorderen. Bij vlagen spelen we erg goed maar er zitten ook mindere wedstrijden tussen. Die wisselvalligheid moet eruit.’’

Het is nog niet duidelijk wat de toekomst gaat brengen voor Hansson. De middenvelder gaat er nu vanuit dat hij terugkeert naar De Kuip. ''Mijn contract bij Feyenoord loopt tot 2020, dus ik zal de komende zomer in principe weer terugkeren naar Rotterdam. Maar zeker weten doe je niets in de voetballerij, daar ben ik inmiddels wel achter.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties