''Dat is de enige manier om het te kunnen beoordelen''

''Dat is de enige manier om het te kunnen beoordelen''

Woensdagochtend zijn de plannen van Feyenoord City gepresenteerd. Voor voorzitter Wim van Merkensteijn van de Feyenoord supportersvereniging is het vooral belangrijk dat de Rotterdamse club flink gaat profiteren van het megaproject, maar op dit moment is er niet genoeg informatie beschikbaar om hierover goed te kunnen oordelen.

''We zouden graag inzage willen hebben in de cijfers en de beoordelingen van de aannames, want die zitten er veel in. Dat is de enige manier om het te kunnen beoordelen,'' geeft Wim van Merkensteijn aan in gesprek met RTV Rijnmond.

''Het gaat ons om drie dingen: gaat het spelersbudget omhoog en gaan we daarmee over Ajax en PSV heen? Hoe wordt de beleving en de sfeer tijdens wedstrijden in het nieuwe stadion? Blijft de club financieel gezond? Daar hebben we nog geen directe antwoorden op gekregen. We willen alleen het beste voor de club.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties