Kuyt: ''Hoe wij de goals weggeven is schandalig''

Kuyt: ''Hoe wij de goals weggeven is schandalig''

Feyenoord heeft zondag in de slotminuut een punt weten te redden op bezoek bij FC Utrecht. De thuisploeg wist drie keer te scoren en was erg dicht bij de eerste thuisoverwinning op Feyenoord sinds 2006. Feyenoord-aanvoerder Dirk Kuyt is boos over het gebrek aan concentratie bij de Rotterdammers. "Als je op deze manier drie goals weggeeft kun je nog zo goed voetballen, maar dan win je geen wedstrijden."

"De manier waarop wij de goals weggeven is gewoon schandalig", begint Kuyt voor de camera's van FOX Sports. "De concentratie waarmee we de wedstrijd beginnen, de tweede helft starten, en ook de derde goal weggeven mag niet op dit niveau. Daar ben ik wel een beetje boos over."

Kuyt benadrukt dat het punt op karakter is behaald. "Je ziet dat wij ook als we 3-1 achter staan niet opgeven." Volgens de aanvoerder heeft Feyenoord genoeg opties om de score te buigen. "We kunnen nog steeds aanpassingen doen door met Bilal veel snelheid in te brengen, en op het laatst die lange (Michiel Kramer, red.) erin te zetten. Die doet wat ie moet doen.

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties