''Fan van Feyenoord, maar vanavond niet''

''Fan van Feyenoord, maar vanavond niet''

Feyenoord speelt vanavond zijn tweede bekerwedstrijd tegen stadgenoot Excelsior. De twee Rotterdamse clubs hadden een samenwerkingsverband in het verleden, maar daar is momenteel geen sprake meer van. Desondanks kan Feyenoord rekenen op een hoop steun vanuit de Excelsiorselectie. Maar vanavond even niet.

Wat betreft de thuislocatie, heeft de thuisspelende ploeg van vanavond duidelijk een streepje voor op de tegenstander. Is De Kuip groots in alles, Woudenstein is vooral knus. Wat de twee ploegen wel gemeen hebben? Ze gunnen elkaar veel. Zo ook Kevin Vermeulen: "Ik was altijd supporter van Feyenoord. Het is mooi om nu tegen ze te spelen in De Kuip. Altijd leuk als ze winnen, maar nu niet natuurlijk", aldus de voormalig jeugdspeler van Feyenoord in gesprek met NOS.

Voor één man van Excelsior is het een speciale wedstrijd. Ferry de Haan, nu algemeen directeur bij Excelsior, werd in 1999 kampioen met Feyenoord. Tot dusver het laatste kampioenschap van Feyenoord. “Ik heb bij Feyenoord veel leuke dingen meegemaakt. Het blijft speciaal. Geweldig als ze deze lijn doortrekken.”

Feyenoord wordt vanavond uitgeschakeld door Excelsior geven De Haan en Vermeulen aan met een knipoog. Want als het aan De Haan en Vermeulen ligt, kan Feyenoord na vanavond alleen nog maar kans maken op de landstitel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties