Manu: ''Ik sprong zondag tegen het plafond van vreugde''

Manu: ''Ik sprong zondag tegen het plafond van vreugde''

Als je in Rotterdam de clubnaam Zorya Luhansk zegt dan heb je het automatisch over Elvis Manu. De aanvaller scoorde twee jaar geleden diep in blessuretijd de 4-3 in een duel die geen Feyenoorder meer zal vergeten.

Manu zou heel graag terug willen naar die dag. Want bij Brighton, zijn huidige werkgever, heeft hij het moeilijk. ''Mijn situatie is eigenlijk net zo als een jaar geleden. Ik speel niet. Ik bel er vaak over met mijn voormalig ploeggenoot Jean-Paul Boëtius, die bij FC Basel eigenlijk hetzelfde meemaakt'', zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De linkerspits kan niet wachten op de winterstop, al wil hij liever terug in de tijd. ''Ik wil weer terug naar de dagen dat ik wel belangrijk was, zoals destijds tegen Zorya. Dat was mijn mooiste dag in het shirt van Feyenoord. Dat de club nu zo goed gaat, is geweldig. Toen Michiel Kramer zondag in Nijmegen scoorde, sprong ik thuis in Brighton bijna tegen het plafond van vreugde.''

Lees meer over
Elvis Manu Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties