Van Persie over toekomst: ''Ik sta open voor alles''

Van Persie over toekomst: ''Ik sta open voor alles''

Robin van Persie werd vandaag in Feyenoord TV geïnterviewd. Het ging er ondermeer over hoe hij de loting van de Europa League ervaren heeft, hoe hij het bij zijn nieuwe club vindt en over de kansen van Fenerbache komende donderdag. Ook spreekt de 33-jarige aanvaller over zijn toekomst.

‘’Door de jaren heen heb ik gezien dat je je carrière niet echt kunt plannen'', vertelt Van Persie. ''Je moet het nemen zoals het komt en toch heb je zelf de grootste invloed op hoe je carrière verloopt. Er komen allerlei dingen op je pad en daar ga je op in of niet. Dat is hoe ik het de laatste jaren benader'', vervolgt hij.

''Ik sta open voor alles. Ik ben nu dertien jaar weg uit Nederland en ook dat bevalt me goed. Mijn thuis is waar mijn vrouw en kinderen zijn. Of dat nou in Engeland, Turkije of waar dan ook is'', gaat de aanvaller verder. ''Zo staan de kinderen er ook in. Ze zijn zelfs meer Engels dan Nederlands omdat ze daar zijn opgegroeid. Er komt een moment dat zij ook een grotere zeggenschap krijgen over waar ze graag willen leven en zijn.''

''Ik kan nu nog niet zeggen wat precies die ambitie is omdat ik het met de dag neem'', verklaart Van Persie. ''Ik kijk pas naar situaties als ze concreet worden en dan maak ik op het moment zelf, samen met mijn vrouw en kinderen, een keuze. Zo proberen we alles mee te nemen in de beslissing: privé, voetbal en noem het maar op. Zo hebben we het de afgelopen jaren gedaan en dat bevalt me erg goed'', sluit hij af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties